ELS DEMATINS
Dia Mundial de l’Esclerosi Múltipe i la darrera hora d’Eivissa

Dijous a les 10h

Dijous s’asseuran a la taula de debat els periodistes Maria Ferrer i Alicia Mateos, juntament amb la historiadora Gari Durán.

Anirem fins a Eivissa per veure les reaccions a la victòria postelectoral del PSIB a Vila, després del segon recompte de vots a causa d’un error en el bolcat de la informació de les paperetes.

Connectarem amb altres municipis de totes les Illes per conèixer com s’han viscut els resultats electorals del 26 de maig, i els pactes de govern que hi podrien sorgir.

Amb motiu del Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple, parlarem amb Isabel Gayà, presidenta de l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple.

Com cada dijous, Pau Monserrat serà al plató per parlar d’economia. Aquesta setmana, el tema serà la Declaració de la Renda.

Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.

Seguiu-nos a Twitter (@ElsDematinsIB3) i Facebook (ElsDematinsIB3) i enviau-nos els vostres comentaris amb l’etiqueta #ElsDematinsIB3.