ELS DEMATINS
El cap de setmana dels equips esportius balears, possibles pactes de govern i secció sobre el mercat laboral

Dilluns a les 10h

Començam la setmana amb una taula de debat formada pels periodistes Lola Vera i Matías Vallés, i per Eduardo Gamero, president de Foment de Turisme.

Estarem pendents dels resultats de tots els equips balears que el cap de setmana lluiten tant per ascendir de categoria, com continuar al playoff d’ascens com, també, per classificar-s’hi.

Continuarem analitzant els possibles pactes de govern entre els partits als municipis de les Illes, després dels resultats de les eleccions autonòmiques del passat 26 de març.

I com cada dilluns, torna la secció sobre el mercat laboral. Aquesta setmana ens centrarem a analitzar les ofertes de feina relacionades amb la branca de la infermeria, i els processos de selecció per contractar personal d’aquest àmbit.

Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.

Seguiu-nos a Twitter (@ElsDematinsIB3) i Facebook (ElsDematinsIB3) i enviau-nos els vostres comentaris amb l’etiqueta #ElsDematinsIB3.