ELS DEMATINS
El desenllaç de l’eliminatòria Barça-Palma Futsal, la incidència del turisme de gatera i les al·lèrgies infantils, alguns temes del programa

Dimarts a les 10h

Dimarts s’asseuran a la nostra taula de debat els periodistes Matías Vallés, José Luis Miró i Maria Llull.

Estarem pendents del resultat del partit entre el Barça i el Palma Futsal, que decidirà qui passa a la final de la Lliga Nacional de Futbol Sala.

Acaba l’època de ramadà, i el dia en què es fa la darrera oració parlarem d’aquest esdeveniment que se segueix per part de les comunitats musulmanes.

La temporada turística ja ha començat. Durant el programa analitzarem el turisme de les Illes i la incidència que té el turisme de gatera des dels aeroports i fins als establiments.

I com cada dimarts, toca secció de salut. Amb la metgessa de família Elena Muñoz parlarem de les al·lèrgies infantils, i també coneixerem els programes de formació que reben els professors.

Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.

Seguiu-nos a Twitter (@ElsDematinsIB3) i Facebook (ElsDematinsIB3) i enviau-nos els vostres comentaris amb l’etiqueta #ElsDematinsIB3.