ELS DEMATINS
El dia després del partit decisiu de l’Iberojet Palma i la darrera hora de l’incendi als jutjats a Eivissa

Dijous a les 10h

Al programa de dijous tendrem una taula de debat formada pels periodistes Edu Colom i Dani Bagur, i també per la historiadora Gari Durán.

Parlarem amb Matías Ximelis, animador de l’Iberojet Palma de bàsquet, per parlar del partit decisiu que haurà jugat contra el Covirán Granada a Son Moix.

A Eivissa, coneixerem l’opinió de les cambreres de pisos ara que ha començat la temporada turística, i també les seves reivindicacions laborals.

A Menorca, aprofundirem en el tema dels lloguers turístics il·legals, que estan a l’alça a l’illa.

Acabam amb les entrevistes als candidats a les eleccions europees i serà al plató Rosa Estaràs, candidata del Partit Popular al Parlament Europeu.

I com cada dijous, toca secció d’economia. L’economista Pau Monserrat analitzarà amb nosaltres les notícies que són actualitat en aquest àmbit. Una d’elles, els plans de pensions.

Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.

Seguiu-nos a Twitter (@ElsDematinsIB3) i Facebook (ElsDematinsIB3) i enviau-nos els vostres comentaris amb l’etiqueta #ElsDematinsIB3.