ELS DEMATINS
El documental ‘L’esperit de l’Alan Kurdi’ i les reclamacions de les cambreres de pisos a Eivissa, protagonistes del programa

Dimarts a les 10h

Dimarts tenim una taula de debat formada pels periodistes Ana Martínez, José Luis Miró i Matías Vallés.

“L’esperit de l’Alan Kurdi” és l’episodi d’aquesta setmana del programa ‘Zoom’, que s’emet a IB3. Cercarem reaccions de persones que ens contin com ha estat el viatge d’aquest vaixell en la seva ruta pel Mediterrani.

Arran del cas d’un home que s’ha tallat el coll a una presó de Huelva perquè no tenia on anar quan el deixaren en llibertat, parlarem amb el GREC, un servei d’acompanyament per a col·lectius vulnerables.

A Eivissa, les cambreres de pisos viuen una situació preocupant ara que comença la temporada turística. Serem amb una d’elles perquè ens expliqui quines són les seves reivindicacions laborals.

Tres joves han resultat ferits a causa de la flama d’uns còctels. Parlarem amb l’Associació de Bàrmans de Balears per saber si aquests tipus de begudes són perilloses.

A la secció de salut, la doctora Elena Muñoz analitzarà amb nosaltres els mites sobre el càncer que estan més estesos.

Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.