ELS DEMATINS
El Firó de Sóller i secció laboral

Dilluns a les 10h

Dilluns tenim una taula de debat amb els periodistes Lola Vera i Matías Vallés, i amb l’advocat i analista polític Joan Huguet.

Anirem fins a Sóller per viure el començament del Firó, que cada any atreu milers de persones vingudes de totes les Illes.

Parlarem amb una parella que és a Ucraïna esperant a poder tornar a Mallorca amb la seva filla, nascuda a partir d’una gestació subrogada.

Torna la secció laboral que iniciàrem la setmana passada. Aquesta vegada, parlarem sobre com preparar oposicions.

D’altra banda, també connectarem amb el SOIB per conèixer els programes d’ajuda a dones víctimes de violència masclista que estan en atur, així com els que estan en marxa per ajudar els aturats de més de 30 anys.

I dilluns també estrenam secció d’entrevistes a candidats al Parlament Europeu. Serà amb nosaltres Antònia Font, candidata de Lliures per Europa-Junts.

Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.

Seguiu-nos a Twitter (@ElsDematinsIB3) i Facebook (ElsDematinsIB3) i enviau-nos els vostres comentaris amb l’etiqueta #ElsDematinsIB3.