ELS+DEMATINS%3A+El+programa+torna+al+seu+horari+habitual

Dilluns a les 11.00

ELS DEMATINS: El programa torna al seu horari habitual

A partir de dia 13 de setembre, Els dematins, el magazín d’informació que ens acosta tota l’actualitat política, econòmica i del dia a dia a les Illes Balears torna al seu horari habitual.

Des de les 11 hores Neus Albis i el seu equip ens acompanyaran de dilluns a divendres amb la mateixa voluntat d’informar de sempre.

Cada dia hi haurà cinc equips al carrer per prendre el pols a l’actualitat i ser on hi ha la notícia. Entrevistes en directe, debats sobre les notícies del dia o les qüestions que marquen la realitat del moment tant local com global i des de tots els àmbits.

A plató Neus Albis i Maria Salas ens acompanyaran al llarg del matí fins a arribar a les 13.40 hores, moment en què passaran el relleu al programa Méteo amb Xesca Cifre, qui ens acosta l’actualitat meteorològica i reportatges relacionats amb el medi ambient i la natura.

El relat es construirà també amb l’ajuda dels col·laboradors del programa especialistes en diferents temàtiques: el microbiòleg i coordinador de l’àrea COVID de l’hospital de Manacor, Xavier Mesquida, el metge expert en Salut pública i professor de l’escola de Salut Pública d’Andalusia Joan Carles March, el catedràtic de Biologia Molecular, Nutrició i Biotecnologia Andreu Palou i els metges de família Elena Muñoz i Ignasi Ramírez; l’economista: Pau Monserrat, l’escriptora Maria de la Pau Janer, el músic Pep Suasi i els periodistes: Mateu Ferrer, Maties Vallès, Josep Bagur, Josep Pons Fraga, Cristina Martín, Maria Llull, José Luis Miró, Pedro Aguiló Mora i Edu Colom, entre d’altres.

Passa la setmana amb IB3 Televisió. On siguis, amb tu! Aquesta és l’aposta que la televisió pública de les Illes Balears farà amb l’objectiu de convertir-se en el mitjà de referència per acompanyar els seus espectadors des de primera hora del dia i fins a acabar-lo.

Segueix-nos a les xarxes socials amb l’etiqueta: #NovaTemporadaIB3.

Novetats a partir de dia 13 de setembre