ELS+DEMATINS%3A+Els+nins+tenen+%E2%80%98jet-lag%E2%80%99+amb+la+tornada+a+l%E2%80%99escola%3F

Dijous a les 10h

ELS DEMATINS: Els nins tenen ‘jet-lag’ amb la tornada a l’escola?

Dijous comentaran l’actualitat del programa els periodistes Pedro Aguiló i Matías Vallés, així com la historiadora Gari Durán.

Un dels temes serà el de l’arribada de pasteres a les costes de Balears. A les darreres hores, dues embarcacions amb un total de 8 persones han tocat terra a Cala Figuera (Santanyí) i Formentera.

Coneixerem la situació política del batle de Búger, de Més per Mallorca, i la seva decisió sobre si continuarà o no al càrrec.

Els nins tenen ‘jet-lag’ amb la tornada a l’escola? Sembla que els horaris i l’allargament dels dies són negatius per a ells, i en parlarem amb el pneumòleg José Peña.

A la part dedicada a l’economia, aprofundirem sobre les targetes de crèdit, de dèbit, de prepagament… Tot, amb l’economista Pau Monserrat.

Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.

Seguiu-nos a Twitter (@ElsDematinsIB3) i Facebook (ElsDematinsIB3) i enviau-nos els vostres comentaris amb l’etiqueta #ElsDematinsIB3.

 

Els Dematins