ELS+DEMATINS%3A+Entrevista+a+Jordi+Reina%2C+vir%C3%B2leg+qui+afirma+que+la+vacuna+de+la+grip+protegeix+contra+els+infarts

Dimarts a les 10h

ELS DEMATINS: Entrevista a Jordi Reina, viròleg qui afirma que la vacuna de la grip protegeix contra els infarts

Dimarts s’asseuen a la taula de debat el periodista Matías Vallés i l’advocat i analista polític Joan Huguet, per analitzar l’actualitat.

La periodista especialista en llenguatge no verbal Xisca Vidal serà al programa per comentar els moments més destacats de l’actualitat els darrers dies.

Entrevistarem Iván Sevillano, conseller de Mobilitat i Infraestructures, pel que fa a la intenció anunciada pel Consell de Mallorca de reduir el nombre de cotxes que entren a Palma.

Amb la metgessa de família Elena Muñoz parlarem dels problemes d’esquena. Quins mites i falses creences hi ha sobre aquest mal tan comú entre la gent gran… i no tan gran?

El viròleg Jordi Reina afirma que la vacuna de la grip protegeix contra els infarts. Li demanarem tots els detalls de la seva afirmació.

Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.

Seguiu-nos a Twitter (@ElsDematinsIB3) i Facebook (ElsDematinsIB3) i enviau-nos els vostres comentaris amb l’etiqueta #ElsDematinsIB3.

 

Els dematins