ELS DEMATINS
Entrevistam Toni Abrines i connectem amb Brussel.les per parlar del Brexit

Dilluns a les 10.00

Al programa d’avui estarem ben pendents de l’obertura de la fossa de Santa Maria, on se cerca Joan Alemany Vilallonga, batle de Búger.

Connectarem amb Brussel·les per analitzar la cimera sobre el Brexit que ratificarà l’acord entre la Unió Europea i el Regne Unit per la desconnexió britànica.

A Eivissa, parlarem amb les navilieres que cobreixen el trajecte Eivissa-Formentera del possible augment de les freqüències horàries.

Entrevistarem Toni Abrines, president d’Abiva, el dia que presentaran al Govern l’estudi que han fet sobre l’encariment dels bitllets d’avió des que es va augmentar el descompte aeri per a residents.

El nostre debat el faran els periodistes Lola Vera i Maties Vallés i el president de Foment de Turisme, Eduardo Gamero.  I a la part final del programa, Maria Salas recordarà “què va ser de” l’esbucament del Lluís Sitjar, quatre anys després que comencessin els treballs al camp.

Tot això i molt més a Els dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió, que de dilluns a divendres presenta Neus Albis. Segueix l’etiqueta #ElsDematinsIB3 i envia’ns els teus comentaris.