ELS+DEMATINS%3A+Entrevistam+el+diputat+insular+de+Podem%2C+Juan+Pedro+Yllanes%2C+i+la+doctora+Elena+Mu%C3%B1oz

Dimarts a les 10.00

ELS DEMATINS: Entrevistam el diputat insular de Podem, Juan Pedro Yllanes, i la doctora Elena Muñoz

Al programa d’avui estarem ben pendents del Parlament de les Illes per tenir tots els detalls de la sessió de control al Govern i del debat a les esmenes a la totalitat que presenten els grups de l’oposició contra els pressuposts de la Comunitat.

També connectarem amb Madrid per entrevistar Juan Pedro Yllanes. El diputat insular de Podem és un dels encarregats d’interrogar els dos exministres Jaume Matas i Federico Trillo en la comissió d’investigació sobre la presumpta caixa B que es farà demà al Congrés dels Diputats.

El nostre debat, avui el faran l’escriptora Maria de la Pau Janer i els periodistes Matías Vallés i José Luís Miró.

I a la part final del programa, cada dimarts toca salut. Aquesta setmana conversarem amb la doctora Elena Muñoz sobre el paper del metge de família en les nostres vides. També parlarem de la campanya de vacunació de la grip i de l’alarma social que ha creat la mort de pacients britànics per mor del Nolotil.

Tot això i molt més a Els dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió, que de dilluns a divendres presenta Neus Albis. Segueix l’etiqueta #ElsDematinsIB3 i envia’ns els teus comentaris.