ELS DEMATINS
Gonzalo Adán i la tendència de vot amb vista al 26M, els aficionats de l’Atlètic Balears i el dissenyador Modesto Lomba, protagonistes

Divendres a les 10h

Arribam a divendres i s’asseuran amb nosaltres la mestra jubilada María Juan, l’advocat i analista polític Joan Huguet, així com el psicòleg Francisco Campos.

A dos dies per a les eleccions locals, municipals, autonòmiques i europees, Gonzalo Adán, director de Sociométrica i de l’IBES, ens comentarà cap a on va la tendència de vot.

L’Atlètic Balears juga diumenge el partit d’anada de l’eliminatòria de campions per pujar a Segona Divisió i parlarem amb aficionats blanc-i-blaus per saber quines són les seves sensacions.

Anirem fins a Menorca, on comença la vuitena temporada de la 52 SUPER SERIES, una regata amb la participació d’onze vaixells.

A la secció de cultura, parlarem de l’obra ‘El castigo sin venganza’, que s’estrena al Teatre Principal de Palma; una producció de la Companyia Nacional de Teatre Clàssic.

Entrevistarem el dissenyador Modesto Lomba, que és a Mallorca amb motiu del Mallorca Design Day, una plataforma per potenciar els nous talents del disseny i que tendrà lloc a Portals.

Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.

Seguiu-nos a Twitter (@ElsDematinsIB3) i Facebook (ElsDematinsIB3) i enviau-nos els vostres comentaris amb l’etiqueta #ElsDematinsIB3.