ELS DEMATINS
La fi del judici del procés, els creuers i actualitat de jutjats amb José Castro.

Dimecres a les 10h

Dimecres s’asseuen a la taula de debat els periodistes Josep Bagur (Menorca.info), Cristina Martín (“Diario de Ibiza”) i Xavi Bonet (Cope Balears).

Estarem pendents del judici del procés català, que finalitza al Tribunal Suprem de Madrid després de quatre mesos en marxa.

Les negociacions per formar govern tant en àmbit autonòmic com nacional continuen en camí i en parlarem durant el programa.

Després del manifest signat per diverses associacions cíviques de Palma en contra dels megacreuers i demanant-ne la limitació –entre altres mesures-,conversarem amb l’exmariner mercant i expert en legalitat marítima Arcadio Barbas, i amb un representant de Pimeco; l’associació de comerciants no combrega amb el que defensa el manifest.

Ja arriben les festes deSant Joan de Ciutadella i connectarem amb Menorca, on sembla que és gairebé impossible trobar allotjament per als dies de la celebració.

Com cada dimecres, José Castro comentarà tota l’actualitat judicial a la secció de tribunals.

Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.

Seguiu-nos a Twitter (@ElsDematinsIB3) i Facebook (ElsDematinsIB3) i enviau-nos els vostres comentaris amb l’etiqueta #ElsDematinsIB3.