ELS DEMATINS
La reconstrucció de la carretera de Lluc i les tasques al Grande Europa, dos dels temes del programa de dilluns

Dilluns a les 10h

Començam la setmana amb els periodistes Matías Vallés i Lola Vera, i amb el president de Foment de Turisme Eduardo Gamero, que seran al plató per comentar les notícies d’actualitat.

Una part de la carretera de Lluc es va esfondrar el passat mes de febrer i parlarem amb l’associació de margers perquè ens expliqui com serà la reconstrucció de la via.

Continuen les tasques de revisió i reparació del vaixell Grande Europa, que es va incendiar en aigües de Cabrera i que es troba al port de Palma, i entrevistarem Benito Núñez, director de la Marina Mercant, per saber-ne més detalls.

Comença la segona temporada de la sèrie d’IB3 “Amor de cans” i algunes membres ens en contaran les novetats.

Entrevistarem Mateu Matas, d’Ara Repúbliques i candidat al Parlament Europeu, en la franja del programa dedicada als candidats a les eleccions europees.

A la secció sobre el mercat laboral anirem fins a la Universitat de les Illes Balears per parlar sobre el DOIP, el Departament d’Orientació i Inserció Professional, que ofereix llocs de feina per a desocupats tant universitaris com no universitaris.

Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.

Seguiu-nos a Twitter (@ElsDematinsIB3) i Facebook (ElsDematinsIB3) i enviau-nos els vostres comentaris amb l’etiqueta #ElsDematinsIB3.