ELS DEMATINS
La situació de Més per Mallorca + l’Atlàntida Film Festival + el consum elèctric es dispara amb l’onada de calor i

Divendres a les 10h

Divendres tenim tertúlia política amb membres de cinc partits que analitzaran les qüestions d’actualitat d’aquests dies.

 

El consum elèctric es dispara amb l’onada de calor i en parlarem amb una persona representant de Gesa Endesa. També el consum d’aigua és més elevat i sabrem més detalls de la campanya iniciada pel Govern balear per evitar el malbaratament de recursos hídrics.

 

Estarem pendents del possible pas a disposició judicial del professor de judo del Llevant de Mallorca acusat d’haver abusat d’11 nins durant 20 anys.

 

La situació de Més per Mallorca és complicada pel que fa a possibles canvis de noms dels seus dirigents i ho tractarem al programa, així com també les negociacions de Més per Menorca al Consell de Menorca.

 

A la secció de cultura parlarem de l’Atlàntida Film Festival, que se celebrarà de l’1 al 7 de juliol a diversos indrets de Palma, amb projeccions de pel·lícules de tot el món, així com també concerts.

 

A Palma s’estrena el musical “Stonewall”, basat en els disturbis de Stonewall, que marcaren l’inici del que avui coneixem com Orgull LGTBI.

Alguns membres de la companyia ens en contaran els detalls.