ELS+DEMATINS%3A+Les+conseq%C3%BC%C3%A8ncies+del+mal+temps%2C+protagonistes

Dijous a les 10h

ELS DEMATINS: Les conseqüències del mal temps, protagonistes

Avui dijous s’asseuran a la taula de debat la historiadora Gari Durán i els periodistes Matías Vallés i Josep Pons per comentar l’actualitat de la jornada.

El temporal de pluja, calabruix i vent fort ha fet que dimecres no pugui començar el curs a l’escola de Caimari. Serem allà en el primer dia lectiu després de les tempestes.

Uns camions han bolcat dins un vaixell de Baleària i parlarem amb l’empresa Mosca Marítimo per saber si han pogut resoldre la situació.

Després de les darreres pluges volem saber l’estat dels embassaments, i ens ho contarà Jaume Femenías, director del Cicle de l’Aigua d’Emaya.

Tendrem al plató el líder del Partit Popular balear, Gabriel Company, a qui entrevistarem.

A la darrera part de programa parlarem amb l’economista Pau Monserrat i de la “costa de setembre”. Què suposa per a les butxaca de les famílies balears la tornada a l’escola?

Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.

Seguiu-nos a Twitter (@ElsDematinsIB3) i Facebook (ElsDematinsIB3) i enviau-nos els vostres comentaris amb l’etiqueta #ElsDematinsIB3.