ELS DEMATINS
Programa especial des de les 9.30h amb la constitució del Parlament, entrevistes amb exdiputats i les festes de Sant Joan de Ciutadella

Dijous a les 09.30h

Dijous té lloc la Sessió constitutiva de la X Legislatura del Parlament de les Illes Balears, i un equip del programa hi serà per contar-ho ‘in situ’ i en directe en un programa especial que començarà a les 9.30 hores.

A la taula de debat s’asseuran Joan Huguet (exdiputat del PP), Celestí Alomar (exdiputat del PSOE) i Laura Camargo (exdiputada d’Unides Podem).

Entrevistarem l’expresident del Parlament balear Baltasar Picornell, així com amb Tània Marí (PP) i Pablo Jiménez (Unides Podem), membres demà de la Mesa d’edat.

En la setmana de les festes de Sant Joan de Ciutadella, parlarem amb el periodista Dani Bagur, director del documental ‘Sant Joan, ahir i avui’, que s’emetrà a IB3 Televisió dissabte 22 de juny a les 21.40 h.

Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.

Seguiu-nos a Twitter (@ElsDematinsIB3) i Facebook (ElsDematinsIB3) i enviau-nos els vostres comentaris amb l’etiqueta #ElsDematinsIB3.