ELS DEMATINS
Tots els detalls del Mallorca Live Festival i el Cranc Festival, les dues cites més importants del cap de setmana

Divendres a les 10h

Arribam a divendres i estrenam taula de debat internacional amb Rosa M. Cañameras, directora del Centre Balears Europa; Jason Moore, periodista del “Majorca Daily Bulletin”; Christelle Legloux, quiropràctica, i Harmut Botsmann, professor jubilat.

En el marc del Dia d’Europa parlarem de les inversions europees que arriben a Balears als diferents sectors.

I a la secció de cultura, anirem fins al Mallorca Live Festival per conèixer el cartell d’enguany i quines són les previsions dels organitzadors.

A Menorca aquest cap de setmana se celebra el Cranc Festival. Connectarem amb els organitzadors per saber els detalls de l’edició d’enguany.

Entrevistarem Jordi Cabré, autor de la novel·la “Digues un desig” i guanyador del Premi Sant Jordi 2018.

Tendrem al plató els actors Rodo Gener i Clara Ingold, els protagonistes de Losers, una comèdia romàntica teatral que s’estrena a Vilafranca.

Parlarem amb el periodista Toni Escanellas i el productor musical Joan Trias, que són els directors del documental “On són ses margalides?”, que parla de l’evolució del grup Tots Sants, que va néixer a Manacor i tingué projecció nacional.

Tot això i més, a Els Dematins, el magazín matinal d’actualitat d’IB3 Televisió que Neus Albis presenta, de dilluns a divendres, de 10 a 12 hores.

Seguiu-nos a Twitter (@ElsDematinsIB3) i Facebook (ElsDematinsIB3) i enviau-nos els vostres comentaris amb l’etiqueta #ElsDematinsIB3.