Els+dilluns%2C+Diorama+ofereix+els+millors+consells+perqu%C3%A8+els+m%C3%BAsics+promocionin+les+seves+obres

IB3 Ràdio informa

Els dilluns, Diorama ofereix els millors consells perquè els músics promocionin les seves obres

Els dilluns, Diorama ofereix els millors consells perquè els músics promocionin les seves obres. A càrrec de Juan Francisco Ballesteros, director, compositor i productor. A partir del seu llibre “Màrqueting elemental per a músics experts: 49 idees per a fer-te visible”.

Diorama: una finestra a la cultura

Les nits de dilluns a dijous, de 22 h a 23 h, obrim una finestra a la cultura amb el programa Diorama dirigit per Mònica Bòrràs, una de les veus més conegudes d’IB3. Un dibuix de la trajectòria dels grans músics, artistes i creadors que han marcat la nostra història, amb temps suficient per aprofundir en els orígens, l’evolució i les inquietuds actuals dels protagonistes. Un espai en el qual també donam veu als motors, grans i petits, de la nostra satisfactòria i creixent indústria musical i artística, amb especial atenció als moviments de la contracultura i l’underground i amb interès pels artistes emer-gents.

Diorama s’emet de dilluns a dijous a les 22 hores a IB3 Ràdio. Podeu escoltar aquest programa al web en directe i recuperar aquest contingut al servei a la carta. A les xarxes socials, podeu interactuar amb l’etiqueta #DioramaIB3.