ELS ENTUSIASTES D’IB3 RÀDIO
Emetrà aquest divendres un programa especial des de la Revetlla de Sant Sebastià de Palma

Divendres a les 17.00

19/01/2018 17.00

El programa ‘Els Entusiastes’ d’IB3 Ràdio emetrà demà, divendres 19 de gener, una edició especial des de la Revetlla de Sant Sebastià de Palma. Des de les 21.00 h i fins a les 23.00 h, l’equip de l’espai cultural de la ràdio pública traslladarà a l’antena l’ambient del carrer, l’atmosfera dels foguerons i de les places que centralitzen les actuacions musicals.

Presentat per Cati Moyà i Sergi Marcos, i elaborat per tot l’equip habitual d’‘Els Entusiastes’, hi participarà també l’assessor musical d’IB3 Ràdio i director de ‘Mediterràdio’, Joan Trias. El redactor Toni Mateu copsarà amb un equip mòbil l’ambient ciutadà i de carrer, i Joan Trias, amb un altre equip mòbil, passejarà per les principals places de Palma que concentren els principals concerts per narrar l’ambient i conversar amb els components dels grups.

Des del set d’IB3 Ràdio ubicat a la Plaça des Mercat, ‘Els Entusiastes’ es farà ressò també dels elements de la cultura popular que formen part de la Revetlla de Sant Sebastià com la desfilada del drac de na Coca, la participació dels xeremiers i els Capgrossos de la Sala, així com altres propostes alternatives com els actes organitzats per l’associació ‘Orgull Llonguet’. L’objectiu d’aquest programa especial és traslladar a tots els oients de les Balears l’ambient i l’esperit de la nit més festiva i més musical de la capital balear que aplega cada any milers i milers de persones.

Els Entusiastes és el programa cultural transmèdia de ràdio, televisió i xarxes a IB3, la radiotelevisió pública de les Illes Balears. A IB3 Ràdio, és l’hora cultural que s’inclou al programa Múltiplex. A IB3 Ràdio es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 17 h i les 18 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: (@EntusiastesIB3).

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web IB3.org, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.