ELS ENTUSIASTES EN CONCERT
JORRA I GOMORRA

Dissabte 15 a les 23.45

El projecte encapçalat per Jorra Santiago és un dels noms més rellevants de l’actual escena pop illenca.

Amb just un LP anomenat “Música sèria” (Bubota discos, 2017) i un EP que veu la llum el setembre de 2018, aquesta banda creada per Jorra Santiago juntament amb Carlos Gómez, Daniel Gómez i Gabriel Riera és una de les propostes sonores illenques amb un dels discursos musicals més originals de l’actual escena mallorquina.

Joventut, trajectòria extensa, irreverència, humor i molta capacitat musical es mesclen en una banda que tot just acaba d’anunciar gira estatal de concerts coincidint amb el nou EP, dedicat a un dels punts neuràlgics de la música a les Illes: Manacor. La cançó que li dona nom “A Manacor” (Bubota discos, 2048), de fet, és una de les incloses a la llista de temes que es podran gaudir al concert enregistrat al plató d’Els Entusiastes en concert, el projecte transmèdia amb el qual fer d’altaveu de la cultura musical de les Illes.

Cada dissabte, a IB3 Televisió (23.45 h); cada diumenge a IB3 Ràdio (22.04 h), i sempre que es vulgui a Internet, al canal d’Els Entusiastes: https://www.youtube.com/channel/UCvXHPMWssWTkwoIhuTZm0Lg

Segueix l’etiqueta #EntusiastesIB3 i envia’ns els teus comentaris.