ELS ENTUSIASTES EN CONCERT
Maico

Dissabte 22 a les 23.45

Maico és una banda mallorquina que en poc temps de trajectòria (començaren el 2013) han aconseguit posar el seu nom entre els destacats del pop estatal.

La seva proposta que mescla, amb molta qualitat, sonoritats pop, electròniques i acústiques en grau similar i que té referents tan diferents entre si com Jeff Buckley o Lori Meyers, és la que els ha obert les portes de molts escenaris tant illencs com peninsulars.

“Emotional tourist” és el primer llarga durada d’aquesta banda, que per la visita a Els Entusiastes En Concert han tornat a versionar en un format molt especial; més despullat del que ens tenen acostumats, donen així protagonisme extra al bessó d’unes composicions que Miguel, Nito, Emilio, Joan Lluís I Àngel executen a la perfecció per arribar a moments molt intensos que recomanam gaudir en aquest directe únic.

Recorda que aquest és un programa que s’emet cada dissabte a IB3 Televisió (23.45 h), cada diumenge a IB3 Ràdio (23.04 h) i sempre que es vulgui a internet en el canal d’Els Entusiastes: https://www.youtube.com/channel/UCvXHPMWssWTkwoIhuTZm0Lg

Segueix l’etiqueta #EntusiastesIB3 i envia’ns els teus comentaris.