ELS+ENTUSIASTES%3A+Especial+des+de+la+revetla+de+Sant+Sebasti%C3%A0+de+Palma.

Dissabte a les 19.30h

ELS ENTUSIASTES: Especial des de la revetla de Sant Sebastià de Palma.

De 19.30 a 22.00 el programa cultural narrarà l’ambient als carrers i places, i entrevistarà els músics que passaran pels diferents escenaris amb motiu de la revetla de Sant Sebastià.

L’equip del programa cultural d’IB3 Ràdio, “Els Entusiastes”, surt al carrer aquest dissabte, 19 de gener, per relatar durant més de dues hores el desenvolupament d’un dels esdeveniments culturals, però també festius i populars, més importants del calendari de Palma. Més d’una trentena de músics i grups passaran pels vuit escenaris durant la revetla i una bona representació de tots ells passarà pels micròfons d’IB3 Ràdio, des de talents de la música balear, com Júlia Colom, Go Cactus o Ombra, fins a alguns dels caps de cartell d’aquesta edició, com els Mishima. En el marc d’aquest programa especial hi haurà temps, també, per copsar l’ambient a prop de les desenes de torradores instal·lades per la nit de la revetla, viure la sortida del drac de na Coca amb la seva comitiva i batucada o conversar amb els membres d’algunes de les confraries i entitats organitzadores d’aquesta festa. Pel set d’IB3 Ràdio, ubicat a la plaça del Mercat, hi passarà també el batle de Palma, Antoni Noguera.

El programa comptarà amb l’equip habitual d’”Els Entusiastes” i amb la participació de Joan Trias, assessor musical d’IB3 Ràdio.

*“Els Entusiastes” és el programa dedicat al món de la cultura d’IB3 Ràdio que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 17.00h i a les 23.00h.

Vos recordam que podeu enviar els vostres comentaris al correu electrònic entusiastes@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com es pot sentir el programa a la pestanya “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

Els Entusiastes