ELS ENTUSIASTES
La Nit de l’Art 2018

Dissabte 22 a les 20.00

 De 20 a 22 hores el programa cultural narrarà l’ambient de la nit artística i entrevistarà artistes, galeristes i representants dels espais culturals públics

La Nit de l’Art 2018 ja ha començat i dissabte, 22 de setembre, viurà el seu dia gran amb l’obertura de les galeries d’art, centres culturals i museus des de les 19 hores fins a la mitjanit. L’edició d’enguany, la número 22, es perfila com una de les més estimulants des del punt de vista artístic i una de les més multitudinàries pel que fa a la participació ciutadana.

L’equip del programa cultural d’IB3 Ràdio, Els Entusiastes, se situarà a un dels epicentres de la Nit de l’Art, el Casal Solleric, per relatar durant dues hores el desenvolupament d’aquest important esdeveniment cultural a través d’IB3 Ràdio. Entre les 20 i les 22 hores passaran pels seus micròfons una bona representació dels artistes que presenten nova obra al públic en el marc de la Nit de l’Art, dels galeristes de l’associació ART PALMA, impulsors i organitzadors de la cita, així com representants dels centres artístics i museus de les institucions públics, que enguany redoblen la seva aposta per la nit artística palmesana. També hi haurà espai per les activitats paral·leles i el denominat OFF que omple els carrers de la ciutat de propostes artístiques.

El programa es durà a terme amb l’equip habitual d’Els Entusiastes i amb els comentaris i recomanacions de la periodista i comissària independent Pilar Rubí, col·laboradora habitual del programa en temes d’art contemporani.

*Els Entusiastes és el nou programa dedicat al món de la cultura dIB3 Ràdio que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 17 hores i a les 23 hores.

Vos recordam que podeu fer comentaris al correu electrònic:  entusiastes@ib3radio.com.

 IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio a la carta.