%3A+Els+Informatius+d%E2%80%99IB3+R%C3%A0dio%2C+ara+m%C3%A9s+especialitzats+i+m%C3%A9s+a+prop+dels+ciutadans

IB3 Ràdio informa

: Els Informatius d’IB3 Ràdio, ara més especialitzats i més a prop dels ciutadans

L’Informatiu Matí, el Migdia, el Vespre, el Cap de Setmana, els Informatius insulars, els Esports i els Butlletins horaris es renoven i potencien a partir d’aquest dilluns, dia 11 de setembre 

La ràdio pública de les Illes enceta la jornada a les 7 del matí amb un espai de dues hores que conjuga notícies, entrevistes, unitats mòbils, un Informatiu insular des de cada una de les Illes i uns minuts d’humor amb La Picolissima. Aquesta temporada, augmentam el nombre d’entrevistes i de cobertures des de l’exterior per poder tractar els temes amb més profunditat i diversitat de veus.

L’Informatiu Migdia arriba a les 14 h per actualitzar les notícies, desenvolupar-les i donar la informació esportiva de la jornada. A les 14.30 h, l’oient té 15 minuts per conèixer les notícies de la seva illa; espais en desconnexió des de Menorca, Mallorca, Eivissa i Formentera.

Els oients comprovaran que l’Informatiu Vespre canvia de format aquesta temporada. De 19 h a 19.30 h, tendrem notícies en un format curt, amb un ritme dinàmic, que donaran pas a 10 minuts d’Esports i després a un espai d’anàlisi de 20 minuts. Aquestes seccions seran diferents cada dia i aprofundiran el tractament de la informació econòmica, jurídica, educació i artística, entre d’altres.

El Cap de Setmana informatiu a Ib3 Ràdio combina les notícies-reportatge amb les retransmissions esportives. Aprofitam que la voràgine de convocatòries es relaxa per tractar altres vessants de les notícies.

Els Esports són una part essencial i transversal dels Informatius d’IB3 Ràdio, amb minuts al Matí, el Migdia, el Vespre i el Cap de Setmana però també amb una hora diària –a les 13 h– i les diferents retransmissions amb el rètol d’Esports3.

Els Informatius d’IB3 Ràdio també són al web ib3noticies.com i a les xarxes socials (@IB3noticies i facebook.com/ib3noticies). A l’enllaç IB3.org/directe, es pot sentir els programes “En directe”. També els podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.