Els+nous+abonaments+de+la+UD+Eivissa+pugen+entre+un+6+i+16+per+cent

Divendres s'inicia la campanya de renovació i els nous abonats podran adquirir el seu carnet des de l'1 d'agost

Els nous abonaments de la UD Eivissa pugen entre un 6 i 16 per cent

Els aficionats de la UD Eivissa esperaven amb ganes no només els fitxatges, fins a set n’ha anunciat ja el club, sinó també els preus dels abonaments per a la pròxima temporada. Doncs ja estan aquí. Avui els ha publicat el club i el pròxim divendres s’iniciarà el torn per a la renovació. La temporada passada la xifra total d’abonats, entre la campanya d’estiu i d’hivern va ser de gairebé 3.500. Per a la vinent ja es coneixen els preus i les pujades oscil·len entre el 6 i el 16 per cent.

Per a la campanya de renovació que s’inicia divendres i que s’allargarà fins a dia 27 de juliol, els preus van des dels 172 a la grada d’animació, als 340 en tribuna. Passant pels 260€ de general centre, una de les pujades més altes. La renovació en aquests mateixos seients la temporada passada era de 224 euros.

El torn per als nous abonaments arribarà l’1 d’agost. El nou carnet a la grada del fons nord costarà 215 euros, la general centre 325 i, a la tribuna, les més cares seran de 425 euros. Això sense comptar els “preus hospitality”. A la tribuna arriben als 2.200 euros per als nous. I els boxs poden costar fins a 2.500. Tots els preus són reduïts per a infants i jubilats.