Els+personatges%2C+amb+veu+d%E2%80%99actors+de+les+Illes+Balears

25 05 2023

Els personatges, amb veu d’actors de les Illes Balears

IB3 Televisió estrenarà el proper dissabte 4 de març a les 8.30 hores la sèrie infantil “Uau Ka Kau”, un programa que convida els infants d’entre tres i sis anys a descobrir el món a través de la música. Els actors balears Victòria Maldi, Enka Alonso, Neus Torres, Marc Joy i Carolina Valverde són els encarregats de posar veu als personatges.

La història arrenca quan la nau –en què viatgen els extraterrestres Uau i Ka– pateix una avaria i es veuen obligats a fer un aterratge d’emergència al planeta Terra, on acaben caient al bosc. Uau i Ka descobriran com és la vida entre humans i animals i amb el seu nou amic, l’os mandrós Kau, cercaran la manera de contactar amb el seu planeta d’origen a través de la música.

Jan Riera i Èric Vergés, integrants del grup musical Els Catarres, són, a més dels responsables de la idea original juntament amb Ixent Sampietro, els compositors de les quinze cançons originals que se senten al llarg de la primera temporada de la sèrie. L’equip es completa amb la il·lustradora Màriam Ben-Arab i Cristina Vicente com a coordinadora de guions.

A més d’una sèrie d’entreteniment, “Uau Ka Kau” té un caràcter pedagògic amb l’objectiu que els seus petits espectadors aprenguin a pensar, a ser cada cop més autònoms, tenir iniciativa, així com la importància de la solidaritat, la feina en equip, el respecte, la tolerància i la diversitat, entre altres valors.

Uau Ka Kau” és una coproducció entre IB3, TV3 i Mediapro.