X

Alguns restauradors, poc disposats a exigir el Certificat COVID per entrar als locals: “No farem de policies”

L'associació de RBC Mallorca, que representa els bars i restaurants més petits, critica que es coaccioni i estigmatitzi amb la mesura els no vacunats

30/11/2021

Alguns restauradors, poc disposats a exigir el Certificat COVID per entrar als locals: “No farem de policies”

Els restauradors de les Illes comencen a dissenyar un protocol per demanar el certificat COVID abans d’accedir als seus locals. Una mesura impulsada pel Govern que, si és avalada pel Tribunal Superior de Justícia, entrarà en vigor aquest dissabte. El sector acata la decisió i es posa, “mans a l’obra”, però ho fa poc convençut. “Nosaltres no farem de policies. No podem ni ho farem. Les taules de 50 persones són de locals mitjans, amb més personal, però, així i tot, de policies no farem”, ha avisat el president de restauració de la patronal CAEBAlfonso Robledo.

L’associació de Restaurants, Bars i Cafeteries (RBC) de Mallorca, sectorial de la PIMEM, tampoc es mostra engrescada amb la mesura. El seu vicepresident, Helmut Clemens, critica que s’estigui estigmatitzant la part de la població no immunitzada. “S’està dient que tots els no vacunats són un perill per a la salut pública? Això és discriminació. Es coacciona les persones que lliurement han decidit no vacunar-se”, ha afirmat al programa Al Dia d’IB3 Ràdio.


Balears vol estendre el passaport Covid a pubs, bars de copes i restaurants amb interiors per més de 50 persones

30/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris