Els+%26apos%3BVuitanters%26apos%3B+guanyen+el+pot+de+%E2%80%98Jo+en+s%C3%A9+%2B+que+tu%E2%80%99

16 09 2019

Els ‘Vuitanters’ guanyen el pot de ‘Jo en sé + que tu’

L’equip dels ‘Vuitanters’ va guanyar divendres 13 de setembre el pot del programa ‘Jo en sé + que tu’, d’IB3 Televisió.  És la primera vegada que un equip concursant aconsegueix la combinació que obre la caixa forta i que conté en el seu interior el pot en metàl·lic del programa. Els ‘Vuitanters’ s’endugueren a casa el pot de 21.400 euros.

 

El pot és el segon més gros donat per IB3, ja que el concurs ‘Agafa’m si pots’ va repartir 23.600 euros l’abril de 2018.

‘Limonchelos’ i ‘Bon cops’ són els altres dos equips contra els quals s’enfrontaren aquesta setmana els ‘Vuitanters’ per aconseguir el pot final.

 

La diversió i l’humor són elements imprescindibles d’aquest concurs, on la cultura i l’actualitat de les Illes Balears i d’arreu del món marquen el ritme del programa. Al ritme de preguntes i respostes, l’equip guanyador de cada prova té l’oportunitat d’endevinar un dels números de la clau de la caixa forta. L’equip que arriba a la darrera prova té l’oportunitat d’intentar endevinar-ne el codi.

 

Els participants competeixen en equips de tres integrants, formats sempre a partir d’una relació comuna: familiars, companys de treball, amics de la infantesa…

 

L’EITB, la televisió pública basca, ha comprat i adaptat el format creat per IB3 i Mediapro i precisament, la setmana passada va estrenar amb molt d’èxit,  el primer programa, que compta amb l’humorista Iñaki Urrutia com a presentador.

‘Jo en sé + que tu’ s’emet de dilluns a divendres a les 21:35 hores.