Els+matins+s%C3%B3n+d%26apos%3BIB3

08 05 2024

Els matins són d’IB3

Cada dia obrim una finestra a la informació i a l’entreteniment. Des de les 8.30 h fins a les 15.30 h som el que passa aquí i ara.

 

La Radiotelevisió Pública de les Illes Balears enceta la campanya de comunicació ‘Els matins són d’IB3’ per oferir als ciutadans una finestra d’informació i entreteniment, oberta al directe a tot allò que passa a les Illes de dilluns a divendres. De les 8.30 h fins a les 15.30 h som ‘el que passa aquí i ara’ a través dels espais IB3 Notícies Matí, Al Dia, Ara Anam i IB3 Notícies Migdia.

“Una iniciativa que no només ens permet mantenir els espectadors al corrent dels esdeveniments més rellevants, sinó que també els ofereix un ventall de propostes audiovisuals diversificades d’entreteniment i informació útil per al seu dia a dia”, ha explicat el director general de l’ens, Albert Salas.

L’IB3Notícies Matí esdevé la primera finestra informativa de la televisió autonòmica amb la seva emissió de dilluns a divendres. Des de les 8.30 i fins a les 10.00 hores, l’equip dels serveis informatius ofereix un resum de les notícies més destacades i les claus de la jornada que comença. Una primera edició informativa presentada per Antònia Ferrer Nadal, amb Joan Mut a l’edició i Ángel Mirallas a la coordinació. Es fa una repassada ràpida i rigorosa de l’actualitat del dia perquè els ciutadans de les Illes Balears puguin tenir els principals titulars del que passa a l’arxipèlag sense deixar de banda Espanya i el món. Aquest primer informatiu ofereix informació de servei, el temps, el trànsit i les previsions i protagonistes de l’actualitat.

 

A partir de les 10.00 hores, a IB3 Televisió agafa el relleu Al Dia, el magazín radiofònic matinal que de 10 a 12 hores s’emet de manera simultània per ràdio i televisió. Marta Garau i Jaume Noguera són les dues cares, ben reconegudes per l’audiència, que encapçalen aquest programa.

Ara Anam IB3

Tot seguit, comença el nou magazín Ara Anam IB3, un programa diari que endinsa els espectadors en un viatge emocionant ple d’històries i sorpreses. Un espai conduït pels periodistes Magdalena Serra i Pere Sánchez, que també s’emet de dilluns a divendres, a partir de les 12 hores. A més a més, aborda tot el que envolta la salut i altres àmbits com són l’estilisme, la nutrició i l’etologia amb la participació d’experts coneguts com Vanesa Díez, Rosa Rullan i Tomàs Camps.

En el decurs d’aquest programa, just abans de començar l’IB3Notícies Migdia, IB3 convida qui vulgui a venir a cuinar en directe al plató i a compartir la recepta amb tots els teleespectadors de les Illes.

I a partir de les 14 hores torna l’actualitat amb l’emissió de l’IB3Notícies Migdia, l’espai líder d’audiència en la seva franja a les Illes Balears. Cada migdia, de dilluns a divendres, conduït per Joan Martí Mir i Marta Montoya. La secció d’esports està presentada per la periodista Marta Garcia.

IB3 reafirma el seu compromís amb els espectadors amb aquesta campanya que du per nom ‘Els matins són d’IB3’, posant en relleu la importància de la franja de la matinada de les 8.30 h fins a les 15.30 h. Amb un ample ventall d’espais i presentadors, des de l’IB3Notícies Matí fins a l’IB3Notícies Migdia, la Radiotelevisió Pública de les Illes Balears ofereix una cobertura completa dels esdeveniments més destacats, així com una diversitat d’opcions d’entreteniment i informació útil per al dia a dia dels espectadors. Amb aquesta iniciativa, IB3 vol convertir-se en la primera opció dels ciutadans de les Illes Balears per estar al corrent del que passa aquí i ara.