EMISSIÓ RADIOFÒNICA DE ‘SEGUÍ’
Text guanyador del V Torneig de Dramatúrgia

Divendres a les 20h

IB3 ràdio emetrà el divendres 26 de juliol a les 20 hores la versió radiofònica de l’obra de teatre ‘Seguí’. Aquesta peça tindrà una durada de 30 minuts.

Laura Gost és l’autora d’aquesta obra que va guanyar el V Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears. L’obra està interpretada per les veus de Caterina Alorda i David Vert. El text versa sobre en Ramon, un jove amb un problema que li fa la vida una mica complicada, però que va desterrar la paraula impossible del seu vocabulari.

Aquesta va ser la cinquena edició del Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears que té com a finalitat promocionar els nous autors teatrals de les Balears i i donar-los visibilitat.Hi varen participar quatre autors i 12 intèrprets. L’elenc d’actors descobriren la identitat el mateix dia i només tingueren 4 hores per assajar i defensar els textos.

Els autors que presentaren les seves obres eren: Laura Gost, escriptora i guionista guanyadora d’un Goya; Irene Niubó, guionista de televisió i autora teatral; Joan Carles Bellviure, escriptor, director i actor de teatre i membre fundador d’Iguana Teatre, i Rafel Gallego, periodista, crític i autor teatral.

La final es va dur a terme entre Joan Carles Bellviure i Laura Gost, el 18 de gener a les 20 hores al teatre Mar i Terra.