Emplatam%2C+el+nou+programa+que+ens+acosta+el+Pla+de+Mallorca

01 01 2023

Emplatam, el nou programa que ens acosta el Pla de Mallorca

Emplatam és un programa en què s’entremescla la gastronomia, el producte local, el paisatge, l’artesania, el comerç de proximitat, l’emprenedoria, la cultura, la diversitat generacional i el patrimoni dels 14 pobles que conformen el Pla de Mallorca. El primer capítol s’estrena aquest dimarts a partir de les 22.15 h, a IB3 Televisió, amb Santa Eugènia i Algaida com a protagonistes.

 

 

En el decurs de 14 capítols, una food truck conduïda pel cuiner, Guillem Vanrell, i la presentadora, Inès Mateu i  i els batles del Pla de Mallorca recorreran la mancomunitat per mostrar-nos els 14 municipis que la conformen. I ho faran d’una manera ben entretinguda perquè els batles s’aniran entrellaçant durant el recorregut, de tal manera que qui ha fet d’amfitrió en un capítol serà el visitant del següent i així consecutivament.

Emplatam s’emet dimarts a les 22.15 hores a IB3 Televisió. Podeu veure aquest programa a la plana web en directe I recuperar aquest contingut al servei a la carta. A xarxes socials podeu interactuar amb l’etiqueta #EmplatamIB3.