EN+COMPANYIA%3A+Joan+Campos%2C+el+DJ+m%C3%A9s+veter%C3%A0+dels+escenaris+balears

Dimecres a les 22.30

EN COMPANYIA: Joan Campos, el DJ més veterà dels escenaris balears

Al programa d’aquesta setmana, anirem fins a “Discos Oh!” per trobar-nos En Companyia de Joan Campos, el discjòquei més veterà dels escenaris balears. De bracet del protagonista, repassarem els esdeveniments més importants de la seva vida: des del seu pas per l’Studio 54 de Nova York o el pregó de les festes de Sant Sebastià, tot passant per les seves aventures a mil i una revetles arreu dels pobles d’aquestes Illes.

Per aquest motiu, Neus Albis comptarà amb la col·laboració de la complicitat d’amics i coneguts de Joan Campos −com el periodista Carlos Duran, el DJ Txema Sànchez, l’humorista Agustín ‘El Casta’ o Tomeu Sastre ‘Trico’− per descobrir com és Juan Campos quan baixa de l’escenari.

La cirereta del programa la posarà la família del nostre convidat. Per primera vegada, la família Campos al complet s’asseurà una estona per conversar amb Neus Albis i contar-nos com és en Juan quan no hi ha llumets de colors ni bolles de mirall.

En Companyia és el programa d’entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de les Illes i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà la mirada més personal dels amfitrions. Molts d’ells obren ca seva per primera vegada i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

En Companyia s’emet dimecres 14 de juny a les 22.30 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: Twitter @IB3televisió #EnCompanyiaIB3 i instagram.com/encompanyiaib3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la secció “A la carta”.