EN+COMPANYIA%3A+Neus+Albis+entrevista+Anthony+Bonner

Dilluns a les 23.30

EN COMPANYIA: Neus Albis entrevista Anthony Bonner

Aquesta setmana Neus Albis entrevista Anthony Bonner, un veritable savi nascut el 1928 i que es va instal·lar a Mallorca el 1954.

Lul·lista prestigiós i traductor, aquest nordamericà va participar en l’impuls del GOB, entitat de la que fou president interinsular fins a 1997. Va rebre la creu de Sant Jordi, i ha obtingut nombrosos reconeixements per la seva feina d’estudi de Ramon Llull.

També ha estat reconegut amb l’honoris causa de la UIB, per la seva condició d’humanista, i d’impulsor de la internacionalització del coneixement de Ramon Llull.

En Companyia és el programa d’entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de les Illes i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà la mirada més personal dels amfitrions. Molts d’ells obrin ca seva per primera vegada i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

En Companyia s’emet el dilluns 15 de maig a les 22.30 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: twitter @IB3televisió #EnCompanyiaIB3 i instagram.com/encompanyiaib3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.