EN+COMPANYIA%3A+Neus+Albis+passar%C3%A0+una+bona+estona+amb+el+binissalemer+Miquel+%C3%80ngel+Moy%C3%A0%2C+porter+de+l%26apos%3BAtl%C3%A8tic+de+Madrid

Dimecres a les 22.30

EN COMPANYIA: Neus Albis passarà una bona estona amb el binissalemer Miquel Àngel Moyà, porter de l’Atlètic de Madrid

Aquesta setmana Neus Albis anirà fins a Madrid per passar una bona estona En companyia de Miquel Àngel Moyà, el porter de l’Atlètic de Madrid, el binissalemer que va debutar amb l’equip del seu poble i va triomfar amb el Mallorca, el València i el Getafe.

La periodista entrevistarà Moyà a la ciutat esportiva de l’Atlètic i repassarà amb ell tota la seva carrera. Allà també podrà conversar amb amics seus, com Juanfran Torres, jugador de las selecció espanyola.

Albis portarà un missatge dels pares de Moyà i també visitarà el taller de cotxes on el porter viu la seva gran passió: el motor. El programa s’acabarà amb una visita al restaurant que Miquel Àngel ha obert a Madrid amb la seva dona Patrizia Ruiz. Tot assaborint un suc de fruita, parlaran de les seves noces, de com es conegueren i sobretot, dels seus plans de futur.

En Companyia és el programa d’entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de les Illes i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà la mirada més personal dels amfitrions. Molts d’ells obren ca seva per primera vegada i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

En Companyia s’emet aquest dimecres 31 de maig a les 22.30 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: twitter @IB3televisió #EnCompanyiaIB3 i instagram.com/encompanyiaib3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.