EN+COMPANYIA%3A+Passam+una+bona+estona+amb+Cris+Juanico

Dilluns a les 22.30

EN COMPANYIA: Passam una bona estona amb Cris Juanico

Aquesta setmana Neus Albis anirà a Ciutadella per passar una bona estona En companyia de Cris Juanico, excantant del grup musical Ja t’ho diré i que, fa anys, desenvolupa una reeixida carrera en solitari.

La periodista entrevistarà Juanico al primer escenari que va trepitjar quan era petit. Allà repassaran tota la seva carrera i també hi haurà moments per escoltar les millors cançons del cantant ciutadellenc.

La visita s’acabarà amb una visita familiar a Margui Juanico, la germana gran a qui ha produït el disc de contes “Conta’m una cançó”, i Marc Ribó, el nebot caixer fadrí de les festes de Sant Joan d’aquest bienni.

En Companyia és el programa d’entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de les Illes i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà la mirada més personal dels amfitrions. Molts d’ells obrin ca seva per primera vegada i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

En Companyia s’emet el dilluns 22 de maig a les 22.30 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: twitter @IB3televisió #EnCompanyiaIB3 i instagram.com/encompanyiaib3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.