EN+COMPANYIA%3A+Rafel+Ferragut%2C+50+anys+a+l%E2%80%99Audit%C3%B2rium+de+Palma

Dimecres a les 22.30

EN COMPANYIA: Rafel Ferragut, 50 anys a l’Auditòrium de Palma

Aquesta setmana, Neus Albis anirà fins al número 18 del passeig Marítim de Ciutat per trobar-se amb Rafel Ferragut, segona generació de gestors de l’Auditòrium de Palma.

El primer auditori privat d’Europa és a punt de complir mig segle i és un bon moment per fer una mica de balanç d’aquests 50 anys d’història. La periodista entrevistarà Rafel Ferragut, el patriarca de la família, i la seva dona, Alejandra Salvà. Ambdós han dedicat tota la seva vida a l’edifici i explicaran les anècdotes destacades i històries viscudes al mític recinte. Des de la inauguració amb Von Karajan, molts han estat els artistes que han trobat aixopluc entre les seves parets i Albis els repassarà a bracet del matrimoni que millor els ha conegut.

També s’afegiran a la visitat Marcos i Juan, els dos fills de la parella i futura generació dels Ferragut, els quals s’encarregaran d’estar al capdavant de l’empresa familiar, i acabarem la nostra visita a la terrassa de l’Auditòrium, amb tota la família al complet fent l’aperitiu.

En Companyia és el programa d’entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de les Illes i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà la mirada més personal dels amfitrions. Molts d’ells obren ca seva per primera vegada i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

En Companyia s’emet dimecres 28 de juny a les 22.30 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: Twitter @IB3televisió #EnCompanyiaIB3 i instagram.com/encompanyiaib3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la secció “A la carta”.