EN+COMPANYIA%3A+Xavier+Pastor%2C+un+dels+ecologistes+amb+m%C3%A9s+traject%C3%B2ria+de+les+illes

Dilluns a les 22.30

EN COMPANYIA: Xavier Pastor, un dels ecologistes amb més trajectòria de les illes

Aquesta setmana, Neus Albis passarà una bona estona ‘en companyia’ de Xavier Pastor, un dels ecologistes amb més trajectòria d’aquestes illes. L’Institut Oceanogràfic, el GOB, Greenpeace Espanya o Oceana Europa han estat algunes de les aturades en la trajectòria laboral que Pastor repassarà amb la periodista pollencina.

Amic dels seus amics, Xavier també ha volgut compartir amb Albis una estona de conversa amb alguns dels personatges que han marcat la seva vida i que millor el coneixen, com és el cas del motorista Juanjo Riera, l’escriptor Miquel Rayó, l’oceanògraf Pere Oliver o el cantant Miguel Bosé.

El capítol d’avui acabarà amb una visita al redol més íntim de Pastor, ben acompanyats de la seva dona Maribel i de la seva germana Elena.

En Companyia és el programa d’entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de les Illes i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà la mirada més personal dels amfitrions. Molts d’ells obrin ca seva per primera vegada i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

En Companyia s’emet el dilluns 8 de maig a les 22.30 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: twitter @IB3televisió #EnCompanyiaIB3 i instagram.com/encompanyiaib3.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.