EN VIDA TEVA
La minisèrie sobre intrigues i lluita de poders a l’església, s’estrenarà dilluns, a IB3 Televisió

Dilluns a les 21.45

22/01/2018 21.45

La minisèrie En vida teva, que s’havia d’estrenar dia 17 de gener, va haver d’anul·lar la seva emissió amb motiu del fets que es varen produir durant la retransmissió del pi de Sant Antoni a Pollença.

Enguany l’acte del pi de Sant Antoni s’ha vist endarrerit, ja que va ser accidentat en el transport, en la plantada a la plaça Vella i en la pujada. Això va provocar que l’estrena de la minisèrie no es pogués realitzar.

D’aquesta manera, la minisèrie En Vida Teva, que recull lluites de poder i intrigues eclesiàstiques, s’emetrà en dues parts; dilluns 22 i dilluns 29 de gener a les 21.45 h.

Els interessos immobiliaris de les propietats del Bisbat són l’eix principal d’un argument en el qual es viuran traïcions, xantatges, dubtes i desconfiances; i que, de ben segur, mantindrà la intriga fins al darrer minut.

Actors i actrius de la talla de Blai Llopis, Asun Planas, Miquel Gelabert, Laura Pons o Lina Mira entre d’altres, ens mantindran expectants durant els dos episodis que componen aquesta ficció pròpia d’IB3, escrita i dirigida per Ferran Bex i produïda per Nova Televisió (Grup Serra).

Trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org amb l’etiqueta #EnVidaTevaIB3.  A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu veure al servei “A la carta”.