ENFEINATS
Com es prepara un gran concert

Dilluns 17 a les 21.40

Més de 100 persones fan feina per preparar el gran concert que el cantant Raphael farà a Port Adriano. Hi ha molt a fer i molt poc temps. Al nostre programa serem testimonis de cadascú dels detalls que s’han de preparar perquè no hi hagi cap errada durant l’actuació.

De la mà d’en Felipe, productor de l’esdeveniment, viurem les darreres hores abans que arribi l’artista i sabrem de totes les dificultats de darrera hora.

Els campaments estan més de moda que mai i per això hem volgut visitar els monitors enfeinats i saber com s’ho fan per vetlar i divertir nins i nines plens d’energia que han vingut a passar uns dies envoltats de natura.

També coneixerem na Marga, una cambrera que fa feina a un gran restaurant de Platges de Muro. La seva dedicació i passió per la feina fa que sigui molt exigent amb ella però també amb els seus companys, perquè per ella el client és sempre el més important.

I també ens hem citat amb en Jaume, un gruista d’Inca que recorre quilòmetres i quilòmetres cada dia per donar el seu servei i farem classes d’esport amb en Gonzalo, entrenador personal, que reptarà els seus alumnes a una prova que difícilment superaran.

Històries, dificultats i anècdotes amb humor de la mà de la veu de l’actor Miquel Torrens. Un homenatge al dia a dia i les dures jornades dels Enfeinats.

Enfeinats s’emet cada dilluns a les 21.40 h. Envia’ns els teus comentaris amb l’etiqueta #EnfeinatsIB3.