ENFEINATS
Cuinar i donar menjar a més de 90 nins, tot un repte a la nova temporada d’‘Enfeinats’

Dilluns a les 21.40h

Torna “Enfeinats”, el programa en què es rendeix homenatge als treballadors de les nostres illes, i ho fa amb un nou mestre de cerimònies: l’actor ciutadellenc Rodo Gener.

Al capítol d’aquesta setmana farem un seguiment a na Coloma, la gerent del menjador de l’Escola Nova de Porreres, que ha d’enfrontar-se cada dia a un repte: fer i donar menjar a més de 90 nins. Moments estressants però també divertits, en què ens trobarem tot tipus de situacions imprevisibles de la mà dels més petits.

Passarem una dura jornada de fred amb els margers, un ofici que ha estat declarat recentment Patrimoni de la Humitat per la Unesco. Hauran de tirar una paret seca que ha patit les greus conseqüències dels darrers temporals a Mallorca.

Al mes de gener els gimnasos comencen a omplir-se d’usuaris que volen eliminar els quilos de més agafats a les festes de nadal. N’Andrea és monitora i la seva feina és posar en forma els usuaris gràcies a les seves classes de Body Pump.

Na Margalida fa siurells des que tenia 11 anys i avui és una de les dones artesanes més emblemàtiques de Mallorca. L’acompanyarem en la creació d’algunes d’aquestes peces.

Fer una barrera tradicional mallorquina o instal·lar un ascensor seran altres de les feines que seguirem al programa, que viu les intenses jornades dels enfeinats sempre narrats amb grans dosis d’humor.

Enfeinats