ENFEINATS
El millor jugador de la jornada

Dilluns a les 21.40h

A “Enfeinats” vivim de primera mà els nervis i la tensió de les setmanes prèvies a l’estrena de l’òpera Don Giovanni al Teatre Principal de Palma. Les dones de vestuari s’han trobat amb uns quants problemes inesperats pel canvi de talles d’alguns dels protagonistes, motiu que fa que hagin de modificar vestits a tota velocitat i sense gaire marge d’error.

L’Urbia Voley Palma s’enfronta a un dels millors equips de la Superlliga i Jordi Ramón, solleric internacional que ha fitxat enguany per l’equip de Marcos Dreyer, ja s’aixeca concentrat per fer una gran actuació que ajudi el seu equip a guanyar. Seguirem tot el seu dia, des que prepara el seu vestidor fins que arriba al poliesportiu, i coneixerem com viu un jugador professional un dia de partit.Les avarques menorquines són famoses a tot el món i en Magí, sabater artesà, les fabrica i les ven a la seva esparteria a Ciutadella. En coneixerem tot el procés i sabrem com diferenciar una avarca autèntica d’una d’imitació.

Tirme és una empresa dedicada a la gestió integral dels residus urbans i gràcies a un dels seus enfeinats, en Fran, passarem pels seus processos i coneixerem la labor fonamental de l’empresa que dona una segona vida a un producte abans que es converteixi en residu.

En Francisco és un transportista murcià que molt sovint arriba a Palma en vaixell per dur gènere al MercaPalma. Seguirem la seva ruta i sabrem com és la vida d’un camioner tants de dies fora de ca seva.Per acabar, descobrirem una parella que agafa fusta de la mar per convertir-la en llànties i altres objectes decoratius. Passarem amb ells un dia de feina i sabrem com va sorgir la seva idea.Dies de feina llargs i esgotadors que Rodo Gener seguirà de ben a prop sempre intentant treure’n el costat positiu gràcies als seus comentaris humorístics.