ENFEINATS
En Lan, tècnic del Pirates, davant d’una alarma d’incendi

Dilluns a les 21.40

Tornam a visitar un dels nostres enfeinats més peculiars, en Lan, que viurà un dels dies més difícils a la seva feina. Una alarma d’incendi s’ha disparat i ell ha d’actuar ràpidament per tenir-ho tot controlat. El popular i carismàtic tècnic de la sala Pirates Adventure ens continuarà sorprenent amb el seu sentit de l’humor que no decau ni davant l’estrès ni la tensió d’una situació ben delicada.

Amb en Florencio prepararem una gran paella per a 300 comensals a les festes patronals d’Artà. El temps és ben justet i la coordinació de tot l’equip és fonamental. Els nervis creixen quan es fa l’hora de sopar i els veïnats ja s’acosten a la plaça.

En Julio fa crepes en un local del Port d’Alcúdia, i té més de quatre milions de visites a youtube. Coneixerem per què s’ha fet famós arreu del món i descobrirem la seva particular manera de preparar crepes.

Farem feina amb na Isabel i en Rafael, mare i fill que tenen una empresa de calçat a Inca i que preparen unes botes amb pell de serp que duen moltíssima feina i que ens deixarà veure la seva relació tan especial.

Tot això i molt més a un programa que fa un homenatge als enfeinats de la mà de la veu de Miquel Àngel Torrens, sempre amb un to humorístic i desenfadat.

‘Enfeinats’ s’emet cada dilluns a les 21.40 hores.

Segueix l’etiqueta #EnfeinatsIB3 i envia’ns els teus comentaris