ENFEINATS
Feina exigent al teatre, al cinema i a uns grans magatzems.

Dilluns a les 21.40h

Milers de persones fan feina cada dia en oficis relacionats amb l’oci. És el cas d’en Julio, productor d’un cicle de comediants balears i nacionals que aquesta nit han portat el mag i còmic Luis Piedrahita a Palma. El dia de la preparació de la funció tot ha d’estar sota control, així que en Julio i el seu equip donen el màxim perquè res no falli a l’espectacle.

Na Renée és la cambrera del bar d’un cinema… la gent amb el temps just per començar la pel·lícula arriba al seu mostrador a demanar crispetes o begudes. És imprescindible rapidesa i coordinació per donar el servei al més aviat possible per no provocar un retard que faci als clients no arribar d’hora a la sala.

És dia d’ofertes a uns grans magatzem, així que s’espera una gran afluència de persones que cerquen el seu mòbil, la seva tele o el seu ordinador a preus molt rebaixats. En Juan i en Jose arriben diverses hores abans de l’obertura de portes per deixar-ho tot preparat per un dels dies de major facturació de l’empresa.

Visitarem un dels bars referència a Palma per berenars i de la mà d’en Rafa i el seu pare, en Biel, sabrem com s’han d’organitzar per servir prest el menjar i que tot tengui la qualitat necessària perquè els clients vulguin tornar.

Coneixerem en Diego que a més de fabricar sabates o peces de roba amb espart o pita, va ser un dels recuperadors a les nostres illes de la fona balear.

I no podem oblidar Toni i tot el seu equip, uns pintors de categoria que tenen gent per totes les illes realitzant acabats en pintura. Per desgràcia, una avaria al cotxe del cap sembla que pot tenir conseqüències per anar a les obres a conèixer les progressions del seu treballadors.

Tanta de sort d’en Rodo Gener, que a tot li sap donar la volta i que acompanya els enfeinats portant el seu gra d’arena on l’humor i la diversió són part fonamental de la jornada.