ENFEINATS
La dura feina dels placers a les fires

Dilluns a les 21.40h

Aquesta setmana a Enfeinats acompanyam en Joan, un dels placers de la Fira de l’oli de Caimari. Des de primera hora del dematí en Joan i tot el seu equip es posen a muntar la paradeta d’olives per atendre els clients que comencen a arribar molt prest a la fira. No tenen ni un segon de descans, perquè en Joan és exigent i vol que tot estigui perfecte i tenir-ho tot controlat en tot moment.

A Eivissa coneixerem com és el dia a dia del cuiner d’un dels restaurants més famosos de l’illa. Quan arriba l’hora de dinar, el xef José rep les primeres comandes i en aquell moment els fogons comencen a cremar. El propòsit d’en Jose és que els clients esperin al mínim temps possible.

Àngel s’aixeca cada dia a les tres de la matinada per cercar el millor peix, que després repartirà a tots els hipermercats d’Eroski. A la planta central, i gràcies a la tecnologia, n’Àngel té dues hores per tenir-ho tot enllestit, perquè a cap botiga de la cadena no falti el gènere més fresc.

En Sebastià és un mestre d’aixa que ha rebut l’encàrrec de restaurar un vaixell que, en un parell de mesos, ha de tornar a la mar. Coneixement i experiència són vitals per aconseguir els seus objectius.

Na Bel, que és professora de brodat mallorquí a Manacor, no deixa passar cap ni una a les seves alumnes perquè sempre vol treure el millor d’elles.

L’actor ciutadellenc Rodo Gener posa la veu i el toc d’humor a  aquest programa que passa un dia amb la jornada de dones i homes ben enfeinats.