ENFEINATS
L’entranyable jornada d’un Infermer a Eivissa

Dilluns a les 21.40h

Aquesta setmana a “Enfeinats” ens endinsam per primera vegada al programa en el sector sanitari de les Balears. I ho feim amb en David, infermer de vocació, que ha d’anar a visitar a domicili unes pacients per fer-los una petita revisió i veure com han passat els darrers dies. Una experiència enriquidora en què en David demostra que, a més de coneixements d’infermeria, és important mostrar empatia i molt d’afecte.

En José és instructor nàutic i imparteix classes en formació bàsica en seguretat marítima. Exigent i impacient, vol que els seus alumnes estiguin en tot moment ben alerta com si estiguessin davant d’un perill real.

La roba de llengües és una tela típica mallorquina que en Guillem fabrica des de fa més de 50 anys al seu taller de Santa Maria del Camí. A l’empresa familiar de tercera generació es fabriquen roba de llengües, robes de llit, estovalles, coixins i altres teles amb maquinària de l’època de la revolució industrial.

Na Xisca és una jove enfeinada d’una fàbrica de gelats a Sóller. Al costat de la seva mare, aprèn l’ofici i compatibilitza feina i família, dos conceptes que a vegades li donen un poc de problemes.

També assistirem a una gran obra de millora del ferrocarril de Sóller. I ho feim ni més ni manco que fent servir un helicòpter per traslladar les 140 tones de formigó per reformar el viaducte dels Cinc Ponts.

Hores de feina feixuga que Rodo Gener suavitzarà amb els seus comentaris irònics i humorístics.

 

ENFEINATS