ENFEINATS
Ser entrenador, una professió d’alta tensió

Dilluns a les 21.40h

Aquesta setmana a Enfeinats vivim al costat d’en Félix Alonso, entrenador de l’Iberojet Palma de Basket, un partit d’alta tensió. Veurem com en Félix viu hora i mitja d’estrès, nervis i patiment a la banqueta de l’equip palmesà que s’enfronta al Palau Municipal de Son Moix a un dels rivals més complicats de la categoria Leb Oro: l’Ourense.

N’Albert és un exemple de superació i reinvenció davant la crisi, ell va passar de tenir una important empresa d’electricitat a crear una empresa de venda de caragols. Seguirem tot el procés, des de la recollida fins a cuinar-los o dur-los a l’hipermercat.

N’Antoni Bibiloni, més conegut com en Bibi, va començar a fer caricatures fa més de 30 anys i ja s’ha convertit en un personatge il·lustre que ha fet feina als principals mitjans de comunicació de l’illa. Avui tendrà tot un repte, fer una caricatura del nostre conductor, en Rodo Gener, que s’ha fet una fotografia molt especial per a aquesta ocasió.

Visitarem un dels restaurants més concorreguts del polígon de Son Castelló a Palma. Allà descobrirem com és el dia de dues cambreres amb molta experiència que han de servir els centenars de clients que van al migdia a dinar de menú.

Per acabar, coneixerem tot el procés de fabricació d’una finestra i la seva col·locació i elaborarem una perla en una de les empreses més antigues del sector.