ENFEINATS%3A+Totes+les+dificultats+i+imprevistos+d%E2%80%99un+agent+de+rampa+d%E2%80%99aeroport%2C+a+Enfeinats

Dilluns a les 21.40

ENFEINATS: Totes les dificultats i imprevistos d’un agent de rampa d’aeroport, a Enfeinats

Na Cati és agent de rampa a l’aeroport de Son Sant Joan i la seva feina és complexa i estressant. Ha de controlar l’equipatge, fer una revisió visual de l’avió i ajudar amb l’embarcament i desembarcament dels passatgers. Passarem una jornada amb ella i sabrem perquè la seva funció és imprescindible per les garanties d’un vol.

Passarem una jornada laboral amb dos policies locals de Palma que s’encarreguen de vetlar per la seguretat ciutadana i controlar el trànsit. Els venedors il·legals són una de les seves principals ocupacions, però també els robatoris i les baralles al carrer Pare Bartomeu Salvà.

Es Rebost és un restaurant que aposta pel producte local i avui és un dia fonamental per la cadena: presenta la seva nova carta en tres dels seus locals i el cuiner Roger ha de controlar que tot funcioni i no hi hagi cap errada.

En Jordi és un jove enginyer agrònom que fa feina de sol a sol recollint pebre que es farà servir a la fabricació de tap de cortí, un ingredient essencial de la sobrassada mallorquina.

Feines exigents on els nostres protagonistes hauran de superar les dificultats del dia a dia. I tot això, explicat amb to d’humor per l’actor Miquel Àngel Torrens.

Enfeinats’ s’emet cada dilluns a les 21.40 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #EnfeinatsIB3 i envia’ns els teus comentaris.