ENFEINATS%3A+Un+incendi+forestal+enc%C3%A9n+les+alarmes+a+l%E2%80%99Ibanat

Dilluns a les 21.40

ENFEINATS: Un incendi forestal encén les alarmes a l’Ibanat

Aquesta setmana a Enfeinats vivim un incendi de la mà d’un membre de l’Ibanat, Manolo Martín. Una foguera en un hort ha provocat un foc que, si l’equip no actua ràpidament i amb coordinació, pot arribar a propagar-se i provocar un incendi forestal. Veurem com es preparen i com executen la seva labor per impedir-ho.

El sector de l’hostaleria a l’estiu es veu desbordat i hem trobat el millor exemple: entrarem a la cuina del restaurant on Quique, mestre arrosser, i els seus ajudants fan feina a les totes perquè el servei sigui perfecte i tot surti així com toca.

També ens endinsarem al forn dels germans Ramis, que fan feina tota la nit a contrarellotge per tenir-ho tot llest a primera hora. Viurem com és la feina d’un equip de mudances que tenen el temps just per fer el trasllat dels mobles i electrodomèstics d’una casa o com és el dia a dia de Maureen, recepcionista d’un hotel a Platja de Palma a una zona de festa on es viuen tots tipus d’experiències i anècdotes.

La veu de l’actor Miquel Àngel Torrens ens fica de ple en jornades dures i caloroses on coneixerem millor els enfeinats de les nostres illes.

Enfeinats s’emet cada dilluns a les 21.40 h. Envia’ns els teus comentaris amb l’etiqueta #EnfeinatsIB3.