ENFEINATS
Un partit de futbol des de dins de la mà d’un àrbitre

Dilluns a les 21.40h

En aquesta emissió d’“Enfeinats” coneixerem les tasques d’un àrbitre, Lluís Bestard, i ho farem vivint amb ell i els seus assistents un partit. Sentirem i veurem en tot moment el que passa a un camp de futbol durant el joc. Ser àrbitre de futbol és una professió que, a vegades, pot ser d’alt risc. Es necessita mà ferma i una gran concentració per encertar en la majoria de jugades. Descobrirem la tensió que es viu al partit Mallorca B-Santa Catalina i com en Lluís actua per intentar fer bé la seva feina.

El restaurant amb més clientela de les Balears necessita cambrers i cuiners amb experiència i, sobretot, efectius. A més, si es diumenge i la coa per entrar ja és llarga, encara s’ha d’anar més ràpid i ser molt eficient. Amb en Rafa, cuiner, i en Guillem, l’amo del restaurant, veurem com es desenvolupa aquesta feina sota una gran pressió.

Passarem una jornada amb Pep Lluís Vaquer, a qui coneixem per la seva feina de monologuista a diferents programes d’IB3. Però avui el coneixerem amb una altra faceta, menant el taxi que condueix des que va deixar la feina d’hostaleria ara fa 8 anys.

I encara tindrem temps per acompanyar la madona Aina, professora de senalles, i les seves alumnes; coneixerem els cosins Santandreu que fan cuines a mida i sabrem con funciona una fresadora gràcies a en Toni, que té un taller a Manacor.

Tot això, acompanyats per Rodo Gener, que posa la nota d’humor a aquest programa que rendeix homenatge als treballadors de les Balears.

Enfeinats